rainbow

Rainbow loom

In de USA een gigantische rage en winnaar van de Innovation Honorable Mention Award at the Summer CHA (Craft and Hobby Association) Conference !!!

Rainbow Loom ® is een kit voor het maken van super leuke elastieken armbanden, geschikt vanaf 8 jaar tot volwassen. Jongere kinderen wordt aangeraden om de kit te gebruiken onder toezicht van een volwassene (niet voor kinderen van 3 jaar of jonger).  
Rainbow Loom ® is zo nieuw dat nieuwe patronen nog steeds worden ontdekt. Rainbow Loom ® maakt veel glimlachende gezichten bij kinderen en volwassenen.

Rainbow Loom ®-producten voldoen aan de Amerikaanse en EuropeeseToys veiligheidsnormen en zijn BPA-vrij, Phthlates-vrij, lood-vrij, en Chromium-free.

 

Special Alert: Wees u ervan bewust dat er veel nep / namaak Rainbow Loom ® producten op het internet, marktplaatsen en winkels te vinden zijn. Deze valse producten bezitten dezelfde naam als de onze en slechts kleine verschillen in hun bijna-identieke verpakkingen, daarom is het zeer moeilijk om de echte te onderscheiden van vervalste producten. De nagemaakte producten zijn onveilig voor kinderen, zijn niet door middel van testen  in overeenstemming met de Amerikaanse Toy Safety Standards of CE  (kan lood en andere gevaarlijke stoffen bevatten), mindere kwaliteit, en komen niet met Rainbow Loom ® garantie.  Klik hier om meer te leren over de gevaren van vervalsingen en hoe ze te herkennen.